Directes
Ara en la televisió
ESPECIAL INFORMATIU

Arròs melós amb fenoll

Intermedi
50 minuts
4 persones

“Mal de renyons, cataplasmes de fenoll”

Arròs melós amb fenoll
14 de novembre 2022 - 19:59
  • 400 g d’arròs
  • 50 g de fenoll
  • 150 g de faves tendres
  • 200 g de bledes
  • 200 g de carxofes
  • 150 g d’abadejo dessalat
  • 1 manoll d’alls tendres
  • 2 tomaques
  • 1 all
  • Safrà
  • Aigua
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Sofregim un allet sec amb els alls tendres.
  2. Hi afegim la resta de verdures.
  3. Hi incorporem la tomaca i ho sofregim tot bé.
  4. Ho cobrim amb aigua i ho deixem coure uns 20 minuts.
  5. Hi incorporem l’abadejo i el safrà.
  6. Hi afegim l’arròs i ho deixem coure.
  7. Controlem el foc perquè l’arròs quede melós.

El fenoll

Receptes d'arrossos Receptes saludables Receptes valencianes Receptes amb peix

També et pot interessar