Directes
Ara en la televisió
GRADA 20:30
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Arròs melós de secret ibèric i poma

Fàcil
35 minuts
4 persones

Un toc afruitat

Arròs melós de secret ibèric i poma
16 d'octubre 2023 - 20:05
  • 240 g d’arròs
  • 450 g de secret de porc ibèric
  • 250 ml de vi blanc
  • 1 poma
  • 1 l de caldo de verdures
  • 1 ceba morada
  • 2 alls
  • 1 tomaca madura
  • Anous
  • Tomaques seques
  • Safrà en infusió
  • Pebre roig dolç
  • Mantega
  1. Salpebrem el secret i el marquem.
  2. Hi afegim la ceba i l’all i ho daurem.
  3. Hi incorporem el pebre roig i la tomaca.
  4. Hi aboquem el vi blanc i ho deixem reduir.
  5. Fem una picada amb les anous i la tomaca seca.
  6. Ho aboquem al sofregit i hi incorporem el caldo.
  7. Hi afegim l’arròs i el deixem coure fins que estiga melós.
  8. Daurem la poma amb mantega.
  9. Servim l’arròs amb la poma per damunt.

El porc i la poma fan bona parella

L'ús de carn de porc ibèric i pomes en la cuina forma part de la tradició culinària espanyola. El porc ibèric és conegut per la seua carn saborosa i tendra, i forma part de la nostra gastronomia des de segles enrere. Les pomes rostides són un plat clàssic en moltes cultures, sovint associat a menjars reconfortants i sabors agredolços. És un exemple de com la creativitat culinària pot portar a la creació de plats únics i memorables que s'inspiren en ingredients tradicionals però amb un gir contemporani.

Receptes d'arrossos Receptes amb carn

També et pot interessar