Directes
Ara en la televisió
XINO XANO
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

Arròs de verdures amb remolatxa

Fàcil
35 minuts
4 persones

Ben colorit

Arròs de verdures amb remolatxa
27 de juny 2023 - 19:59
  • 400 g d’arròs
  • 3 remolatxes
  • 2 apis
  • 1 carlota
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • Carlotes ‘mini’
  • Ràvens
  • Pebre roig dolç
  • Envinagrats al gust
  • Brots tendres
  • 2 alls
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Liqüem les remolatxes i en reservem el suc.
  2. Sofregim la ceba, amb uns allets, l’api i la carlota.
  3. Hi incorporem el pebre roig i la tomaca.
  4. Ho barregem tot bé i hi agreguem l’arròs.
  5. Hi aboquem el suc de remolatxa i ho deixem coure durant 15 minuts.
  6. Saltem les carlotes ‘minis’ senceres i les reservem.
  7. Servim l’arròs amb els envinagrats, els ràvens, les carlotetes i els brots tendres.

Nutrició: remolatxa

La remolatxa és una font excel·lent de folats, vitamina C, ferro, potassi i fibra dietètica. Les remolatxes contenen betalaïnes, un tipus d'antioxidant que els dona el seu característic color roig. Aquest compost pot ajudar a reduir l'estrés oxidatiu del cos i disminuir el risc de malalties cardiovasculars i altres malalties cròniques. El suc de remolatxa s'ha utilitzat tradicionalment per a millorar la salut del fetge i augmentar la resistència física en atletes, així que el caldo que estem utilitzant per a este plat realment està carregat de propietats.

Receptes d'arrossos Receptes veganes Receptes vegetarianes

També et pot interessar