Bagel de pésols i salmó

Fàcil
35 minuts
4 persones

Molt "instagramejable"

53 bagel recepta
Bagel de pésols i salmó
13 d'octubre 2023 - 20:10

Cuinem un plat que estèticament pareix dissenyat perquè el mires i et diga “menja’m”. És saludable i, a més, està molt de moda: bagel de pésols i salmó.

Aprén a fer-lo!

  • 4 pans de bagel
  • 1 kg de pésols congelats
  • 100 g de salmó fumat
  • 1 paquet de quicos
  • Encisam
  • Tomaca 
  • Cogombre 
  • Ceba roja 
  • Anet sec
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal 
  1. Escaldem els pésols.
  2. Els triturem amb oli, sal i pebre.
  3. El reduïm amb un colador.
  4. Triturem els quicos i els reservem.
  5. Untem una part del bagel amb l’hummus de pésols.
  6. Tallem les verdures i les col·loquem per damunt.
  7. Ho salpebrem i hi afegim el salmó.
  8. Ho empolvorem amb anet i amb els quicos triturats.

Amb origen polonés

L'origen del bagel és un tema que ha sigut objecte de debat, però es creu que aquest popular panet té les seues arrels a Europa de l'Est, específicament a Polònia. El bagel, conegut originalment com "*bajgiel" en polonés, es creu que es va originar en el segle XVII a la ciutat de Breslavia, que en aqueix moment formava part d'Àustria i ara és part de Polònia.

També et pot interessar

stats