Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Bescuit borratxo

Fàcil
2 hores
4 persones

Tot un clàssic

Bescuit borratxo
28 de novembre 2023 - 20:10
  • 12 ous
  • 250 g de sucre
  • 400 g de farina
  • Canella en pols

Per al xarop:

  • 500 ml de mistela
  • 500 ml d’aigua
  • 750 g de sucre
  1. Batem els ous amb el sucre.
  2. Hi afegim la farina.
  3. Folrem un motle i hi aboquem la massa.
  4. Ho enfornem a 200 °C durant 10 minuts.
  5. Posem a bollir l’aigua i la mistela amb el sucre.
  6. Quan l’almívar faça fils, el retirem del foc.
  7. Ho deixem refredar.
  8. Xopem el bescuit amb el xarop.
  9. Ho deixem reposar i ho servim amb fruits secs.

Mistela o moscatell?

Hi ha molta gent que confon la mistela i el moscatell: a la mistela li diuen moscatell, o bé es pensen que el moscatell és mistela, però:

Postres Receptes valencianes

També et pot interessar