Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Bescuit de cabell d'àngel i nata

Fàcil
1 hora
4 persones

Prepareu el forn!

Bescuit de cabell d'àngel i nata
20 d'abril 2023 - 19:59
  • 260 g de cabell d’àngel
  • 200 g de sucre
  • 170 g de farina
  • 100 g d'oli d'oliva suau
  • 10 g de rent químic
  • 200 ml de nata per a muntar
  • 2 ous
  • 1 llima
  • Sucre de llustre
  • Fruites deshidratades
  1. Ratllem la pell de mitja llima, n’espremem el suc i ho reservem.
  2. Batem els ous amb el sucre fins que doble el volum.
  3. Hi afegim la nata, l’oli i ho batem.
  4. Hi incorporem la ratlladura de llima i el suc.
  5. Hi afegim la farina i el rent tamisats, i ho mesclem tot amb una espàtula.
  6. Hi agreguem el cabell d’àngel amb cura, distribuint-lo bé.
  7. Precalfem el forn a 200 graus.
  8. Aboquem tota la mescla a un motle i ho enfornem durant 30 minuts, aprox.
  9. Deixem refredar el bescuit, l’empolvorem amb sucre de llustre i el decorem amb fruita deshidratada.

Cabell d'àngel casolà

Fer carabassat (cabell d’àngel) a casa és senzill però laboriós. Primer hauríem de partir la carabassa i bollir-la durant mitja hora fins que s’ablanira una mica. Aleshores, n’extrauríem la polpa neta de llavors i la mesclaríem amb la mitat del seu pes en sucre i ratlladura de llima. Després la posaríem a coure a foc molt lent, sense deixar de remoure, durant una hora aproximadament.

Postres Receptes de pastissos

També et pot interessar