Bescuit de cabell d'àngel i nata
Prepareu el forn!
Preparem a continuació una recepta de bescuit de cabell d’àngel i de nata. I com comprovareu en un no res, no es tracta d’un bescuit normal que tallem i obrim i li posem la confitura per dins i nata per damunt, sinó que ho porta tot integrat en la massa i és una vertadera delícia!
Anotem els ingredients i a cuinar!
Ingredients
- 260 g de cabell d’àngel
- 200 g de sucre
- 170 g de farina
- 100 g d'oli d'oliva suau
- 10 g de rent químic
- 200 ml de nata per a muntar
- 2 ous
- 1 llima
- Sucre de llustre
- Fruites deshidratades
Elaboració
- Ratllem la pell de mitja llima, n’espremem el suc i ho reservem.
- Batem els ous amb el sucre fins que doble el volum.
- Hi afegim la nata, l’oli i ho batem.
- Hi incorporem la ratlladura de llima i el suc.
- Hi afegim la farina i el rent tamisats, i ho mesclem tot amb una espàtula.
- Hi agreguem el cabell d’àngel amb cura, distribuint-lo bé.
- Precalfem el forn a 200 graus.
- Aboquem tota la mescla a un motle i ho enfornem durant 30 minuts, aprox.
- Deixem refredar el bescuit, l’empolvorem amb sucre de llustre i el decorem amb fruita deshidratada.
Cabell d'àngel casolà
Fer carabassat (cabell d’àngel) a casa és senzill però laboriós. Primer hauríem de partir la carabassa i bollir-la durant mitja hora fins que s’ablanira una mica. Aleshores, n’extrauríem la polpa neta de llavors i la mesclaríem amb la mitat del seu pes en sucre i ratlladura de llima. Després la posaríem a coure a foc molt lent, sense deixar de remoure, durant una hora aproximadament.