Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Brioix de llet amb formatge camembert

Fàcil
1 hora
4 persones

“A bona gana, no hi ha pa dur”

Brioix de llet amb formatge camembert
17 de gener 2023 - 19:59
  • 600 g de farina de força
  • 50 g de sucre
  • 10 g de sal
  • 20 g de rent fresc
  • 125 g de mantega
  • 200 g de cireres deshidratades
  • 200 g d'anous
  • 300 ml llet
  • 2 ous
  • 1 formatge camembert redó sencer
  1. Barregem la farina, la sal, el sucre i el rent.
  2. Hi incorporem la llet, la mantega i els ous.
  3. Ho pastem tot bé, hi afegim les cireres i les anous i seguim pastant.
  4. Ho deixem reposar durant 8 hores en la nevera.
  5. Dividim la massa en porcions iguals i en formem boles.
  6. En una safata, posem el formatge al centre i les boles de massa al voltant.
  7. Ho tapem, ho deixem reposar i ho enfornem a 180 °C durant 30 minuts.

El pa

Es tracta d’un producte que gastronòmicament potser aporte molt, però nutricionalment ens aporta molt poc. Alguns pans són menys roïns que d’altres, però en línies generals hem de moderar-ne el consum. No cal renunciar-hi, però sí evitar-ne l’abús. És recomanable consumir els següents pans:

Receptes fàcils Receptes vegetarianes

També et pot interessar