Directes
Ara en la televisió
GRADA 20:30
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

La broqueta moruna de Morera

Fàcil
40 minuts
4 persones

Amb un toc pegolí

La broqueta moruna de Morera
07 de febrer 2024 - 20:10
  • 1 kg de pollastre desossat
  • 25 g de suc de llima
  • 1 ceba
  • 5 alls
  • Pebre roig dolç i picant
  • Comí
  • Pebre negre
  • Safrà
  • Canella
  • Celiandre fresc
  • Oli OVE
  • Sal

Per a les verdures: 

  • 1 bròcoli
  • 2 carlotes 
  • Gingebre fresc 
  • Pell de taronja 
  • Sèsam negre

Per a la salsa:

  • 150 g de formatge d'untar 
  • 1 plàtan madur
  • 1 llima
  • Curri en pols 
  1. Piquem els alls.
  2. El mesclem amb les espècies, la ceba i el suc de llima.
  3. Marinem el pollastre amb este adob durant 24 hores.
  4. Escaldem el bròcoli i la carlota.
  5. Ho saltem amb el gingebre i la corfa de taronja.
  6. Hi afegim el sèsam i ho reservem.
  7. Fem la salsa triturant el plàtan amb el formatge.
  8. Hi afegim curri en pols i suc de llima.
  9. Enfilem el pollastre i el torrem a la planxa.
  10. Ho servim amb les verdures i la salsa.

Odies el celiandre? La culpa la tenen els gens

El celiandre sol crear divisió entre la gent: o l’estimes o l’odies. Normalment, la gent que el detesta és perquè li nota gust de sabó, i s’ha descobert que eixe rebuig pot tindre un origen genètic. Una xicoteta variació en els gens pot determinar que detectem uns components del celiandre que la resta no detecten, o que eixa “detecció” siga més accentuada.

Receptes del món Receptes amb carn

També et pot interessar