Caldo de Tlalpan amb arròs

Fàcil
45 minuts
2 persones

Viatgem a Mèxic

Caldo de Tlalpan amb arròs
Caldo de Tlalpan amb arròs
23 d'octubre 2023 - 20:10

Cuinem una recepta tradicional mexicana plena de sabors autèntics i amb una rica història culinària: caldo de Tlalpan amb arròs.

Pren nota!

  • 7 xilis guajillo
  • 2 alls
  • 2 l de caldo de pollastre
  • 1 carlota
  • 2 creïlles
  • 10 ejotes o bajoquetes baby
  • 200 g d'arròs blanc
  • 1 ceba blanca
  • 1 ceba morada
  • Julivert fresc
  1. Retirem les llavors dels xilis.
  2. Bollim la ceba blanca, l’all i els xilis en el caldo.
  3. Ho liqüem tot.
  4. Ho colem i ho tornem a l’olla.
  5. Hi afegim les verdures i l’arròs.
  6. Ho deixem coure uns 20 minuts.
  7. Ho servim empolvorat amb julivert i ceba morada.

Nutrició: el caldo de Tlalpan amb arròs

El caldo de Tlalpan amb arròs és més que una exquisidesa culinària, és una mostra de com la tradició i la nutrició poden coexistir en harmonia amb una dosi de nutrients essencials. Este caldo s'enriqueix amb pits de pollastre cuits i esmicolats, la qual cosa agrega una dosi de proteïnes magres. Les proteïnes són essencials per al creixement, la reparació de teixits i la salut en general. En utilitzar pits de pollastre, obtens proteïnes d'alta qualitat amb un baix contingut de greixos saturats.

També et pot interessar

stats