Caldo de Tlalpan amb arròs
Viatgem a Mèxic
Cuinem una recepta tradicional mexicana plena de sabors autèntics i amb una rica història culinària: caldo de Tlalpan amb arròs.
Pren nota!
Ingredients
- 7 xilis guajillo
- 2 alls
- 2 l de caldo de pollastre
- 1 carlota
- 2 creïlles
- 10 ejotes o bajoquetes baby
- 200 g d'arròs blanc
- 1 ceba blanca
- 1 ceba morada
- Julivert fresc
Elaboració
- Retirem les llavors dels xilis.
- Bollim la ceba blanca, l’all i els xilis en el caldo.
- Ho liqüem tot.
- Ho colem i ho tornem a l’olla.
- Hi afegim les verdures i l’arròs.
- Ho deixem coure uns 20 minuts.
- Ho servim empolvorat amb julivert i ceba morada.
Nutrició: el caldo de Tlalpan amb arròs
El caldo de Tlalpan amb arròs és més que una exquisidesa culinària, és una mostra de com la tradició i la nutrició poden coexistir en harmonia amb una dosi de nutrients essencials. Este caldo s'enriqueix amb pits de pollastre cuits i esmicolats, la qual cosa agrega una dosi de proteïnes magres. Les proteïnes són essencials per al creixement, la reparació de teixits i la salut en general. En utilitzar pits de pollastre, obtens proteïnes d'alta qualitat amb un baix contingut de greixos saturats.