Canelons del putxero amb beixamel de cigrons

Fàcil
105 minuts
4 persones

Cuina de reaprofitament

Canelons del putxero amb beixamel de cigrons
Canelons del putxero amb beixamel de cigrons
26 de desembre 2022 - 19:59

Hui farem un plat on li donarem una segona oportunitat a tot eixe menjar que ens ha sobrat estos dies. Farem uns canelons de putxero amb beixamel de cigrons gratinats amb formatge. Ja sabeu com pot arribar a condir un putxero…

Anoteu els ingredients!

  • 12 tubs o làmines de caneló precuits
  • 500 g de carn i verdures de putxero cuites
  • 100 g de formatge semicurat
  • 1 ceba

Per a la beixamel:

  • 200 g de cigrons del putxero
  • 80 g de mantega
  • 80 g de farina
  • 1 l de llet 
  • Anou moscada
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Sofregim la ceba i hi incorporem les carns i les verdures ben picades.
  2. Ho ofeguem tot bé i ho reservem.
  3. Per a la beixamel, fonem la mantega amb una miqueta d’oli.
  4. Hi agreguem la farina i ho cuinem durant 5 minuts, removent-ho.
  5. Hi afegim la llet, sal, pebre, anou moscada, cigrons i ho cuinem fins a obtindre la textura desitjada.
  6. Farcim els canelons amb la carn i els posem en una font.
  7. Ho cobrim amb la beixamel i hi afegim el formatge ratllat.
  8. Ho enfornem a 180 °C durant 35 minuts, aprox.

La pasta de canelons

Actualment, al supermercat trobem una gran varietat de pastes per a fer canelons. En tenim de tres tipus, principalment:

  • Planxes clàssiques: Les hem de coure uns minuts i eixugar bé abans de farcir
  • Planxes precuinades: S’han de posar a remulla en aigua calenta uns minuts abans de farcir.
  • Tubs precuinats: Estan a punt per ser farcits i es couen al forn, amb la beixamel. No es desfan, però són més entretinguts de farcir.

També et pot interessar

stats