Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT

Cassoleta de pinya amb escuma de coco

Fàcil
2 hores
4 persones

Postres tropicals

Cassoleta de pinya amb escuma de coco
16 d'octubre 2023 - 20:10
  • 3 fulles de pasta fil·lo
  • 1 pot de pinya en almívar
  • 30 g de coco deshidratat 
  • 30 g d'ametla molta
  • 60 ml de llet
  • 2 iogurts de coco 
  • 200 ml de nata 
  • 1 llima 
  • Anou moscada 
  • Cireres en almívar
  • Gelatina 
  • Oli 
  1. Reduïm l’almívar de la pinya.
  2. Una vegada caramel·litzat, l’aboquem a la pinya.
  3. Per a l’escuma, barregem la nata, la gelatina i els iogurts.
  4. Ho reservem dins d’un sifó.
  5. Mesclem la llet amb el coco, l’ametla i la ratlladura de llima i ho batem.
  6. Pintem la pasta amb oli i hi posem anou moscada.
  7. Fem tres capes de pasta i ho tallem en 4 trossos.
  8. En cada tros, hi posem pasta de coco i la pinya.
  9. Els apugem les vores i ho enfornem a 180 °C durant 20 minuts.
  10. Ho servim amb cireres i escuma de coco.

Reminiscències tropicals

Aquesta recepta combina la dolçor natural i sucosa de la pinya fresca amb la delicadesa de l'escuma de coco. La base és la pinya fresca, amb el seu equilibri perfecte de dolçor i acidesa, però la vertadera estrela d'aquest plat és l'escuma de coco, preparada amb l'essència pura del coco fresc. Són unes postres lleugeres i refrescants.

Postres Receptes d'estiu

També et pot interessar