Cassoleta de pinya amb escuma de coco
Postres tropicals
Vos proposem una recepta irresistible, unes postres que de segur demanarieu si estigueren a la carta de qualsevol restaurant. Cuinem una cassoleta de pinya caramel·litzada amb escuma de coco.
Anoteu!
Ingredients
- 3 fulles de pasta fil·lo
- 1 pot de pinya en almívar
- 30 g de coco deshidratat
- 30 g d'ametla molta
- 60 ml de llet
- 2 iogurts de coco
- 200 ml de nata
- 1 llima
- Anou moscada
- Cireres en almívar
- Gelatina
- Oli
Elaboració
- Reduïm l’almívar de la pinya.
- Una vegada caramel·litzat, l’aboquem a la pinya.
- Per a l’escuma, barregem la nata, la gelatina i els iogurts.
- Ho reservem dins d’un sifó.
- Mesclem la llet amb el coco, l’ametla i la ratlladura de llima i ho batem.
- Pintem la pasta amb oli i hi posem anou moscada.
- Fem tres capes de pasta i ho tallem en 4 trossos.
- En cada tros, hi posem pasta de coco i la pinya.
- Els apugem les vores i ho enfornem a 180 °C durant 20 minuts.
- Ho servim amb cireres i escuma de coco.
Reminiscències tropicals
Aquesta recepta combina la dolçor natural i sucosa de la pinya fresca amb la delicadesa de l'escuma de coco. La base és la pinya fresca, amb el seu equilibri perfecte de dolçor i acidesa, però la vertadera estrela d'aquest plat és l'escuma de coco, preparada amb l'essència pura del coco fresc. Són unes postres lleugeres i refrescants.