Conill amb salsa de xocolate
Tradició amb cuina de contrastos
Obrim el receptari sacre de la nostra àvia i trobem aquest plat de cuina que barreja dos ingredients totalment fora de context l'un de l'altre. Xocolate i conill? Mirem la nostra àvia amb estupefacció. Es tracta d'una recepta tradicional de la comarca dels Ports que us recomane que feu a casa perquè de segur que la incorporareu al vostre decàleg de cuina fusió.
Dit això, comencem a fusionar!
Ingredients
- 1 conill
- 1 tomaca
- 1 ceba
- Ametla torrada
- 1 onça de xocolate a la pedra
- 2 galletes maria 100 ml caldo d'olla 1 copa de brandi Oli OVE
- Pebre
- Sal
Elaboració
- Sofregim el conill i el flamegem amb brandi.
- En la mateixa paella sofregim la ceba i la tomaca.
- Preparem una picada amb el xocolate, l'ametla i les galletes.
- Ho rectifiquem amb caldo si fa falta.
- Incorporem de nou el conill i el cobrim amb el caldo.
- Hi posem la picada i que coga a foc lent.
Nutrients i consum
- Si consumim el xocolate amb molta freqüència millor fer-ho amb el major percentatge de cacau possible i sense sucre afegit.
- La carn de conill rica en proteïnes i sense greix, és un excel·lent aliment per al desenvolupament muscular.