Coquetes d'avena amb fruita i formatge
Ràpides, fàcils i saludables
Preparem unes coquetes d’avena, fruita i formatge, però no per a fer-les al forn. Més bé, s'assemblen als creps o els burritos i les fem a la planxa. Facilíssim!
Necessitem:
Ingredients
- 1 kiwi
- 1 pera
- 1 poma Fuji
- Maduixes
- Nabius
- Melmelada de figa
- Formatge d’untar
- Herba-sana
Per a les coquetes:
- 2 ous
- 60 g de farina d'avena
- 30 g de sucre
- 5 g de rent químic
- Llet (opcional)
- Sal
- Mantega
Per al cruixent:
- 1 paquet de pasta fil·lo
- Mantega
- Sucre
- Canella
Elaboració
- Triturem els ous amb el sucre, la farina i el rent.
- Ho alleugerim amb una mica de llet, si cal.
- Cobrim el fons d’una paella amb la massa.
- Girem la coqueta i l’acabem de coure.
- Fem el mateix amb la resta de la massa.
- Untem la pasta fil·lo amb mantega, sucre i canella.
- La tallem a triangles.
- Ho enfornem a 180 °C fins que quede cruixent.
- Servim les coques amb la fruita i el formatge amb melmelada.
- Ho acabem amb els cruixents de pasta fil·lo.
Truc a seguir
Per a saber quan se li pot pegar la volta a la coqueta, podem rotar lateralment la paella, com si enroscàrem/desenroscàrem el mànec de la paella amb la mà que la subjecta, per veure si la coqueta ja se solta sola. Quan se solte, la podem agafar amb les mans i pegar-li la volta.