Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Corada

Fàcil
1 hora
4 persones

Guisat de tota la vida

Corada
08 de novembre 2023 - 20:05
  • La corada d’un corder (freixures, cor, fetge, ventre i melsa)
  • 4 manetes de corder bollides
  • 1 ceba 
  • 2 tomaques
  • 4 alls
  • Farina
  • Oli OVE
  • Llorer
  • Timonet fresc
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Trossegem les freixures, el cor, el fetge i la melsa del corder.
  2. Ho fregim tot.
  3. Hi afegim l’all, la ceba, timó i llorer i tomaca.
  4. Hi incorporem els budells i les manetes.
  5. Ho salpebrem i hi afegim farina.
  6. Ho removem bé i ho cobrim d’aigua.
  7. Ho deixem coure uns 30 minuts.

Nutrició: freixura de corder

És una bona font de proteïnes, ferro i zinc. També és una bona font de vitamina B12, que és important per a la funció nerviosa i la creació de glòbuls rojos. La freixura de corder destaca per la seua aportació de greixos saturats i colesterol, així que s'ha de menjar amb moderació.

Guisats Receptes amb carn

També et pot interessar