Croissant de sobrassada amb mel
Dolç i salat
El contrast de dolç i salat, ben fet, sempre és un encert. És per això que preparem un croissant de sobrassada amb mel, un plat que pot ser perfecte per a un brunch, però també per a un berenar.
Anota!
Ingredients
- 1 paquet de pa de croissant tallat
- 1 rul·lo de formatge de cabra
- 250 g de sobrassada
- 100 g de mantega
- 3 cebes tendres
- 1 pimentó roig
- 1 llima
- Tomaques cherry
- Ruca
- Mel
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Sofregim la ceba fins que es caramel·litze.
- Sobre el pa, hi disposem la ceba, formatge, sobrassada i mel.
- Ho tanquem i ho torrem per les dos cares amb mantega
- Fem una ensalada amb la ruca, el pimentó i les tomaques.
- Ho adobem amb suc de llima, oli i sal.
- Servim el croissant acompanyat de l’ensalada.
Nutrició: sobrassada
S’ha de consumir de manera esporàdica i sempre en quantitats moderades, que es puguen enquadrar en dietes variades i equilibrades. En tot cas, si és artesana i de prop de casa, millor.