Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

Cuscús de floricol i kimchi

Fàcil
30 minuts
4 persones

Presumir de floricol… i ser un rave”

Cuscús de floricol i kimchi
25 d'octubre 2022 - 23:59
  • 1 coliflor 
  • 1 carlota
  • 1 porro 
  • 1 pimentó roig
  • 60 g de kimchi
  • Celiandre fresc 
  • Mitja llima dolça
  • Cacauets
  • Oli de sèsam
  • Sal
  1. Ratllem, o triturem, els ramellets de la floricol.
  2. Rentem i tallem la resta de verdures.
  3. Saltem les verdures amb oli de sèsam.
  4. Hi afegim la floricol, els cacauets picats i el celiandre.
  5. Hi incorporem, finalment, el kimchi.
  6. Ho servim amb llima dolça.

La floricol

Té molt poca quantitat de carbohidrats, lípids i proteïnes, la qual cosa la converteix en un aliment hipocalòric. A més, conté vitamines del complex B, vitamina K i és molt rica en vitamina C, però d’esta se’n perd molta en la cocció.

El kimchi

La fermentació del kimchi s'aconsegueix "cultivar" de manera controlada un bacteri (Lactobacillus kimchi) molt beneficiós per al sistema digestiu. Hi ha altres fermentats similars que són molt populars, com la xucrut alemanya.

Receptes veganes Receptes vegetarianes Receptes fàcils

També et pot interessar