Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Empanada-pizza amb formatge de cabra i tomaca seca

Fàcil
1 hora
4 persones

Triomf assegurat

Empanada-pizza amb formatge de cabra i tomaca seca
14 de desembre 2022 - 19:59
  • 2 bases de pizza 
  • 1 formatge de cabra de rul·lo 
  • 1 carabasseta 
  • 1 ceba 
  • Olives farcides de xili de Jalapa
  • Tomaques seques 
  • Tomaques ‘cherry’
  • Orenga seca
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. En un motle, posem una primera base de massa de pizza.
  2. Hi incorporem la carabasseta, les tomaquetes “cherry”, la tomaca seca, les olives i el formatge de cabra.
  3. Hi afegim orenga, sal i oli.
  4. Ho tapem amb l’altra base de pizza.
  5. Hi disposem per damunt la ceba, orenga, sal, pebre i oli.
  6. Enfornem l’empanada a 200 º C durant 20 minuts, aprox., fins que estiga ben cuita.

Tomaca seca

La tomaca seca es deshidrata per a conservar-la. Podríem dir que és un altre tipus de conserva de tomaca. Es pot adquirir deshidratada o conservada en oli. Si la comprem seca, hidratem les tomaques i les conservem en oli d’oliva. Com fem això? Doncs bollint les tomaques seques durant 3-4 minuts, assecant-les molt bé amb paper, llevant-los la pell, si volem, i guardant-les en oli, que podem aromatitzar amb alguna herba seca. Així ens duraran unes quantes setmanes.

Important: abans de ficar-les en oli d'oliva, les tomaques han d’estar completament seques i fredes perquè si no, es desbaraten i es fan lletges.

Receptes fàcils Receptes vegetarianes Receptes de Nadal

També et pot interessar