Empanada-pizza amb formatge de cabra i tomaca seca
Triomf assegurat
Si vos fem escollir entre una empanada i una pizza, de segur que ho teniu difícil, però hui no serà el dia, ja que vos proposem una recepta d'empanada-pizza amb formatge de cabra i tomaca seca. Un plat d'èxit asssegurat si el fem per a xiquets.
Anota els ingredients!
Ingredients
- 2 bases de pizza
- 1 formatge de cabra de rul·lo
- 1 carabasseta
- 1 ceba
- Olives farcides de xili de Jalapa
- Tomaques seques
- Tomaques ‘cherry’
- Orenga seca
- Pebre negre
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- En un motle, posem una primera base de massa de pizza.
- Hi incorporem la carabasseta, les tomaquetes “cherry”, la tomaca seca, les olives i el formatge de cabra.
- Hi afegim orenga, sal i oli.
- Ho tapem amb l’altra base de pizza.
- Hi disposem per damunt la ceba, orenga, sal, pebre i oli.
- Enfornem l’empanada a 200 º C durant 20 minuts, aprox., fins que estiga ben cuita.
Tomaca seca
La tomaca seca es deshidrata per a conservar-la. Podríem dir que és un altre tipus de conserva de tomaca. Es pot adquirir deshidratada o conservada en oli. Si la comprem seca, hidratem les tomaques i les conservem en oli d’oliva. Com fem això? Doncs bollint les tomaques seques durant 3-4 minuts, assecant-les molt bé amb paper, llevant-los la pell, si volem, i guardant-les en oli, que podem aromatitzar amb alguna herba seca. Així ens duraran unes quantes setmanes.
Important: abans de ficar-les en oli d'oliva, les tomaques han d’estar completament seques i fredes perquè si no, es desbaraten i es fan lletges.