Ensalada de verdura, formatge fresc i adob de quefir
Perquè la cuina vegetariana també pot ser creativa i apetitosa
Sols pronunciar el nom del plat ja et depura el cos i l'ànima. Aquesta ensalada temperada barreja productes de l'horta frescs i cuinats. És a dir, ingredients freds i calents combinats en un mateix concepte. Mira com ho preparem i pren nota!
Ingredients
- 1 carabasseta
- 1 albergina
- 1 ceba
- 1 tomaca
- 150 g d'encisam variat
- 4 espàrrecs verds
- 1 panolla de dacsa
- 150 g de formatge fresc de mocador
- 100 g de quefir
- 1 llima
- Avellanes
- Anous
- Sèsam torrat
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Salem l’albergina i la deixem reposar.
- Emulsionem el quefir amb una mica de suc de llima, pebre blanc i oli i el reservem.
- Torrem a la planxa els espàrrecs i la carabasseta.
- Netegem l'albergina i la torrem.
- Trossegem la fruita seca i la daurem.
- Col·loquem la carabasseta i l’albergina en un plat.
- Seguim amb el formatge, la tomaca, l'encisam i la dacsa.
- Posem els espàrrecs i l’adob de quefir.
- Acabem el plat amb la fruita seca.
Truquet
Podem eliminar l'amargor de l'albergínia salant-la i deixant-la suar.
Propietats
Les lletugues prevenen el restrenyiment (fibra i aigua), controla el colesterol, combat l'anèmia, regula els nivells de sucre, facilita la digestió, és diürètica i té propietats que indueixen al somni i a la relaxació. Els brots tendres tenen menys cel·lulosa i són més digestius.