Directes
Ara en la televisió
TERRITORI EN CONCERT
Ara en la ràdio
UNA HABITACIÓ PRÒPIA T3 (reemissió)

Espaguetis a la marinera

Fàcil
30 minuts
4 persones

Al dente

Espaguetis a la marinera
27 de novembre 2023 - 20:10
  • 400 g d'espaguetis
  • 500 g de clòtxines
  • 500 g de cloïsses 
  • 300 g de tomaca fregida casolana
  • 8 gambots 
  • 1 ceba roja
  • 4 alls
  • Julivert fresc 
  • Cebollí
  • Oli OVE
  • Vitets de caiena 
  • Sal
  1. Bollim la pasta amb aigua i sal i ho reservem.
  2. En una cassola, fregim els gambots i els reservem.
  3. En el mateix oli, sofregim la ceba i l’all.
  4. Hi incorporem el vitet i la tomaca fregida.
  5. Hi afegim les cloïsses i les clòtxines i les herbes aromàtiques.
  6. Ho saltem durant uns minuts.
  7. Hi afegim la pasta cuita i ho saltem tot junt.
  8. Ho servim amb els gambots.

Nutri: cloïsses

La principal aportació d’este marisc són les proteïnes. Tenen un contingut reduït de greixos, així com d’hidrats de carboni i, per tant, tenen la capacitat d'assaciar l'organisme amb poques calories. Entre els seus micronutrients destaca la presència de ferro de bona qualitat, així com de potassi, calci i vitamines del grup B, dins de les quals predomina l'àcid fòlic. Els mol·luscos tenen una quantitat de colesterol menor que els crustacis. Pel seu contingut en purines, les cloïsses no són aconsellables per als qui tenen àcid úric alt en sang.

Receptes amb peix Receptes saludables

També et pot interessar