Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Flammkuchen (pizza francesa)

Fàcil
35 minuts
4 persones

D'Alsàcia

"Flammkuchen" (pizza francesa)
22 de setembre 2023 - 20:10
  • 175 ml d'aigua
  • 15 g de rent fresc
  • 150 g de farina forta
  • 100 g de farina fluixa
  • 50 g de farina integral de ségol
  • Timó sec
  • Oli OVE
  • Sal

Per al farciment:

  • 1 pera
  • 1 ceba morada
  • 80 g de formatge de cabra
  • 100 g de pernil dolç a daus
  • Crema fresca (crème fraîche)
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal en escates
  1. Mesclem les farines.
  2. Hi afegim l’aigua amb el rent i ho barregem bé.
  3. Mesclem la massa amb sal i timó.
  4. Ho pastem fins a aconseguir una massa homogènia.
  5. Formem una bola i la deixem fermentar durant 1 hora.
  6. La dividim en dos i la treballem.
  7. Estirem les boles i les cobrim amb la “crème fraîche”.
  8. Hi afegim la ceba, la pera, el pernil i el formatge.
  9. Ho salpebrem i ho enfornem a 250 °C.

Què la diferencia de la pizza?

Podríem dir que el flammkuchen és una mena de pizza de pernil/bacó o ceba, però també hi ha altres aspectes que diferencien aquestes dos elaboracions i fan que el flammkuchen siga únic i diferent:

Receptes del món Receptes fàcils

També et pot interessar