Directes
Ara en la televisió
TRESORS AMB HISTÒRIA

Guisat de polp amb creïlles

Fàcil
2 hores
4 persones

Senzillíssim i boníssim

Guisat de polp amb creïlles
18 d'abril 2023 - 19:59
  • 3 polpets de 500 g
  • 1/2 pimentó roig
  • 1/2 pimentó verd
  • 4 alls
  • 3 fulles de llorer
  • 2 cebes
  • 2 creïlles
  • 1 tomaca de branca
  • Pebre roig dolç
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Coem els polps amb oli i llorer durant 25 minuts i els reservem.
  2. En una olla, sofregim la ceba i l’all picats.
  3. Hi afegim els pimentons i ho sofregim tot bé.
  4. Hi incorporem la tomaca tallada a daus.
  5. Ho deixem coure a foc baix i hi afegim les creïlles.
  6. Hi incorprem caldo de la cocció i pebre roig.
  7. Hi afegim el polp ja cuit tallat a trossos.
  8. Ho rectifiquem de sal i ho deixem coure 15 minuts més.

Nutrició: polp

El polp té un alt contingut en proteïnes d’alt valor nutritiu, és baix en greixos i colesterol, i la seua aportació calòrica també és baixa. Pel que fa als minerals, destaca el seu contingut en potassi, calci, sodi i, sobretot, iode. Entre les vitamines, destaquen les del grup B, sobretot els folats, i la vitamina E.

Receptes amb peix Guisats

També et pot interessar