Hamburguesa de peix amb calamars de ceba
Ja no podràs dir que no t'agrada el peix!
Teniu algú a casa que no és molt fan del peix? Doncs ací vos portem esta recepta que és infal·lible.
Pren nota dels ingredients i prepara els foguers!
Ingredients
- 1 ceba
- Farina de cigrons
- Pa d'hamburguesa
- Encisam
- Tomaca
- Cogombre
- Formatge crema
Per a l'hamburguesa:
- 400 g de peix blanc sense espines
- 100 g de ceba
- 50 g de molla de pa
- 1 clara d'ou
- Julivert fresc
Elaboració
- Mesclem bé el peix amb la clara d’ou, el pa, la ceba i el julivert picats.
- Donem forma a les hamburgueses i les torrem a la planxa.
- Tallem la ceba a rodanxes i en separem les anelles.
- Salem i enfarinem les anelles i les fregim.
- Untem el pa amb el formatge crema.
- Posem les hamburgueses dins del pa junt amb la tomaca, el cogombre i l’encisam.
- Les servim acompanyades dels “calamars” de ceba.
El peix blanc
Sempre pareix que perda nutricionalment quan el comparem amb el peix blau, però també té els seus avantatges: menys calories, menys greix i, per norma general, són més assequibles. Tenen proteïnes d'alta qualitat, vitamines del grup B i minerals, com fòsfor, calci, ferro i coure.