Hamburguesa de peix amb calamars de ceba

Fàcil
45 minuts
2 persones

Ja no podràs dir que no t'agrada el peix!

Hamburguesa de peix amb calamars de ceba
Hamburguesa de peix amb calamars de ceba
16 de novembre 2022 - 19:59

Teniu algú a casa que no és molt fan del peix? Doncs ací vos portem esta recepta que és infal·lible.

Pren nota dels ingredients i prepara els foguers!

  • 1 ceba  
  • Farina de cigrons
  • Pa d'hamburguesa
  • Encisam 
  • Tomaca 
  • Cogombre 
  • Formatge crema

Per a l'hamburguesa:

  • 400 g de peix blanc sense espines
  • 100 g de ceba 
  • 50 g de molla de pa 
  • 1 clara d'ou 
  • Julivert fresc
  1. Mesclem bé el peix amb la clara d’ou, el pa, la ceba i el julivert picats.
  2. Donem forma a les hamburgueses i les torrem a la planxa.
  3. Tallem la ceba a rodanxes i en separem les anelles.
  4. Salem i enfarinem les anelles i les fregim.
  5. Untem el pa amb el formatge crema.
  6. Posem les hamburgueses dins del pa junt amb la tomaca, el cogombre i l’encisam.
  7. Les servim acompanyades dels “calamars” de ceba.

El peix blanc

Sempre pareix que perda nutricionalment quan el comparem amb el peix blau, però també té els seus avantatges: menys calories, menys greix i, per norma general, són més assequibles. Tenen proteïnes d'alta qualitat, vitamines del grup B i minerals, com fòsfor, calci, ferro i coure.

També et pot interessar

stats