Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT

Lasanya de llagostins

Fàcil
2 hores
4 persones

Reaprofitem

Lasanya de llagostins
26 de desembre 2023 - 20:05
  • 200 g de plaques de lasanya precuites
  • 1 kg de llagostins cuits
  • 1 kg de carxofes congelades
  • 200 g de ceba congelada
  • 2 carabassetes
  • 1 peça de formatge vell cremós
  • 100 g de llet

Per a la beixamel:

  • 300 ml de llet
  • 50 g de ceba congelada
  • 50 g de farina
  • 50 g de mantega
  • Pebre negre
  • Anou moscada
  • Sal
  1. Saltem la ceba i les carxofes.
  2. Hi aboquem llet i ho deixem coure.
  3. Ho triturem i ho reservem.
  4. Aboquem en una cassola ceba i farina i ho saltem.
  5. Hi afegim l’anou moscada i la llet.
  6. Hi incorporem el puré i ho removem tot junt.
  7. Pelem els llagostins i laminem la carabasseta.
  8. Muntem la lasanya alternant pasta, carabasseta i llagostins.
  9. Ho cobrim tot amb la beixamel de carxofa.
  10. Ho cobrim amb formatge ratllat i ho coem.

Com fer un bon roux

El roux és la barreja de farina i greix que forma la base de la beixamel. Per a un bon resultat és important:

Receptes de Nadal

També et pot interessar