Macarrons amb tonyina
Amb un toc especial
Agafem un dels plats més repetits i recurrents, especialment per als estudiants amb poca traça cuinant, i el convertim en interessant i divertit. Parlem dels macarrons amb tonyina.
Pren nota!
Ingredients
- 500 g de macarrons
- 200 g de tonyina en conserva
- 500 g de tomaca sencera pelada
- 500 ml d'aigua
- 1 pimentó roig
- 1 pimentó verd
- 2 cebes
- 3 alls
- 2 fulles de llorer
- Formatge ratllat
- Alfàbega fresca
- Bicarbonat
- Pebre blanc
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Sofregim les verdures picades amb llorer.
- Hi afegim la tomaca i bicarbonat i ho sofregim.
- Hi agreguem la tonyina i ho deixem reduir.
- Hi incorporem la pasta i hi aboquem l’aigua.
- Ho deixem coure.
- Hi agreguem el formatge i ho integrem tot.
- Ho empolvorem amb l’alfàbega.
Nutrició: tonyina en conserva.
Més rica en sodi i greixos que la fresca, però amb major contingut calòric. El contingut proteic és un dels seus principals avantatges. És recomanable optar per la conservada al natural (menys calories que conservada en oli) i baixa en sal.