Directes
Ara en la televisió
A LA SACA

Mandonguilles de carn amb salsa de tomaca i clòtxina

Intermedi
1 hora
4 persones

Un clàssic del mar i muntanya

Mandonguilles de carn amb salsa de tomaca i clòtxina
04 d'agost 2022 - 20:00
  • 500 g de magre picat
  • 500 g de cansalada entreverada picada
  • 2 kg de clòtxines
  • Pa dur
  • 5 ous
  • 1 llima
  • Julivert
  • Pinyons
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Anou moscada
  • Canella en pols
  • Farina
  • 300 g de ceba
  • 500 g de tomaca en conserva
  • 5 alls
  • 1 polsim de bicarbonat
  1. Fem les clòtxines, en traiem la molla, colem el caldo i el reservem.
  2. Sofregim la ceba i l’all amb la tomaca i una mica de caldo de les clòtxines.
  3. Deixem coure i passem la salsa per un passapuré.
  4. Assaonem la carn picada amb les espècies i afegim el pa remullat, julivert i pinyons. Afegim els ous i ho pastem tot.
  5. Fem mandonguilles, les enfarinem i les fregim.
  6. Li afegim les mandonguilles i ho deixem coure.
  7. En acabant afegim les clòtxines i en l’últim moment empolvorem amb julivert.

Consells per a la carn picada

La carn picada és un dels aliments més habituals, bé com a ingredient principal (mandonguilles o hamburgueses) o com acompanyant (pizzes, pasta, lasanya).

Consells:

Receptes amb carn Carn Farina

També et pot interessar