Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

"New York roll"

Fàcil
50 minuts
4 persones

El menjar per emportar del moment

"New York roll"
19 de juny 2023 - 19:59
  • 2 làmines de pasta fullada 
  • Sucre moreno
  • Bacó fumat
  • 1 ou

Per a la salsa:

  • 150 g de formatge cheddar
  • 150 g de nata per a cuinar
  • ½ cullerada de tabasco
  • 1 cullerada de fècula de dacsa
  • 1 pimentó de Jalapa
  1. Tallem a tires les làmines de pasta.
  2. Hi disposem per damunt tallades de bacó i les empolvorem amb sucre moreno.
  3. Ho enrotllem, unes sobre altres, i ho posem dins d’un motle.
  4. Els pintem amb ou batut i els enfornem durant 35 minuts, a 200 graus els primers 8 minuts, i la resta, a 160 graus.
  5. Per a la salsa, calfem la nata amb unes rodanxes de vitet, formatge, tabasco i fècula de dacsa.
  6. Ho removem a foc baix perquè es fonga.
  7. Farcim els rotllets amb la salsa.

Està de moda

També conegut com croissant suprême, el New York Roll és un dels menjars de moda al món ara mateix. Es tracta d’un roll fet amb pasta fullada que es farcix i porta guarnicions per damunt, i que enamora tot aquell que aconsegueix tastar-lo. Sol ser dolç, però nosaltres ens atrevim a fer-lo salat.

Encara que per l’aspecte ningú diria que és un croissant, el New York rollfa olor i gust de croissant. S'enrotlla i es talla d'una manera diferent per a aconseguir eixe aspecte circular. Una altra diferència notòria respecte a la massa és que en premsar-se i no deixar que s’unfle tant, resulta una textura més densa que la d'un croissant clàssic. Una vegada cuit al forn, se li fan unes obertures per a farcir-lo de múltiples sabors.

Receptes del món Receptes fàcils

També et pot interessar