Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Ou d'oca amb molles de la iaia

Intermedi
45 minuts
1 persona

Amb Davinia Martínez

Ou d'oca amb molles de la iaia
18 de febrer 2024 - 20:05
  • 1 ou d'oca
  • 40 g de foie-gras fresc
  • 30 g de pernil ibèric
  • 100 g de farina
  • 100 ml d’aigua
  • 25 ml d’oli OVE
  • 1 all
  • 1 nyora
  • Tòfona fresca
  • Sal en escates
  1. Escalfem l’ou en aigua bollint.
  2. Mesclem l'aigua i la farina.
  3. Sofregim l’all i la nyora picada.
  4. Hi incorporem la pasta de farina i ho sofregim.
  5. Marquem el foie-gras a la planxa.
  6. Servim les molles i hi posem damunt l’ou.
  7. Hi col·loquem damunt el foie-gras i el pernil.
  8. Ho coronem amb tòfona fresca.

Xef i barista de primera

A més de cuinera i emprenedora, Davinia també és una magnífica barista. De fet, és la campiona d'Espanya de tiratge de cervesa. Al seu restaurant no es limita a ser xef, dins la cuina toca tots els registres. És experta en l’elaboració de tapes, mestra talladora de pernil i, a més, domina tant la carn a la brasa que actualment també és la "mestra de la graella" a la Comunitat Valenciana. Ella pensa que tot restaurador ha de dominar la zona en la qual treballa, però també tindre coneixements sobre les altres tasques, per això la trobarem tant a la cuina, com a la sala, darrere de la barra o exercint de relacions públiques.

Receptes amb carn

També et pot interessar