Ou d'oca amb molles de la iaia

Intermedi
45 minuts
1 persona

Amb Davinia Martínez

Ou d'oca amb molles de la iaia
Ou d'oca amb molles de la iaia
18 de febrer 2024 - 20:05

Cuinem ou d'oca sobre una base de molles de la iaia, una recepta sofisticada, però amb un toc de tradició, com la cuina de la nostra convidada, Davinia Martínez, del restaurant D’ Davinia Martínez d’Oriola.

Pren nota!

  • 1 ou d'oca
  • 40 g de foie-gras fresc
  • 30 g de pernil ibèric
  • 100 g de farina
  • 100 ml d’aigua
  • 25 ml d’oli OVE
  • 1 all
  • 1 nyora
  • Tòfona fresca
  • Sal en escates
  1. Escalfem l’ou en aigua bollint.
  2. Mesclem l'aigua i la farina.
  3. Sofregim l’all i la nyora picada.
  4. Hi incorporem la pasta de farina i ho sofregim.
  5. Marquem el foie-gras a la planxa.
  6. Servim les molles i hi posem damunt l’ou.
  7. Hi col·loquem damunt el foie-gras i el pernil.
  8. Ho coronem amb tòfona fresca.

Xef i barista de primera

A més de cuinera i emprenedora, Davinia també és una magnífica barista. De fet, és la campiona d'Espanya de tiratge de cervesa. Al seu restaurant no es limita a ser xef, dins la cuina toca tots els registres. És experta en l’elaboració de tapes, mestra talladora de pernil i, a més, domina tant la carn a la brasa que actualment també és la "mestra de la graella" a la Comunitat Valenciana. Ella pensa que tot restaurador ha de dominar la zona en la qual treballa, però també tindre coneixements sobre les altres tasques, per això la trobarem tant a la cuina, com a la sala, darrere de la barra o exercint de relacions públiques.

També et pot interessar

stats