Directes
Ara en la televisió
CIUTATS DESAPAREGUDES
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Paella de bolets i conill

Fàcil
1,20 hores
4 persones

Un clàssic d'allò que diríem "un arròs de muntanya"

Paella de bolets i conill
01 d'agost 2022 - 20:00
  • 1 conill
  • 350 g de bolets deshidratats
  • 400 g d’arròs
  • 2 tomaques madures
  • 1 all
  • Pebre roig
  • Romer
  • Safrà
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Rossegem el conill.
  2. Li tirem l’all, la tomaca i els bolets.
  3. Afegim el pebre i ho cobrim amb aigua.
  4. Fem que alce el bull i deixem que coga.
  5. Rectifiquem de sal, afegim el safrà i l’arròs.
  6. Deixem que l'arròs es coga.

Aspectes nutritius dels bolets

No són ni vegetals ni animals, són fongs. Rics en aigua i poques calories, quantitat de macronutrients (glúcids, proteïnes i lípids) baixa. Gran varietat de vitamines i minerals (vit. A, grup B, potassi i seleni).

Paella Receptes d'arrossos Receptes valencianes

També et pot interessar