Paella de bolets i conill
Un clàssic d'allò que diríem "un arròs de muntanya"
Paella de bolets i conill o paella de conill i bolets, com vulgueu dir-li. Un plat molt popular a la comarca del Camp de Morvedre que necessita molt pocs ingredients per fer-nos gaudir
Ingredients
- 1 conill
- 350 g de bolets deshidratats
- 400 g d’arròs
- 2 tomaques madures
- 1 all
- Pebre roig
- Romer
- Safrà
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Rossegem el conill.
- Li tirem l’all, la tomaca i els bolets.
- Afegim el pebre i ho cobrim amb aigua.
- Fem que alce el bull i deixem que coga.
- Rectifiquem de sal, afegim el safrà i l’arròs.
- Deixem que l'arròs es coga.
Aspectes nutritius dels bolets
No són ni vegetals ni animals, són fongs. Rics en aigua i poques calories, quantitat de macronutrients (glúcids, proteïnes i lípids) baixa. Gran varietat de vitamines i minerals (vit. A, grup B, potassi i seleni).