Paella de ceba amb abadejo i aladrocs (amb Quimera)
Un arrosset de peix fresc
Hui ens porta aquesta recepta el cuiner Vicent Quimera, més conegut com Quimera, propietari del Merendero Quimera d'Oliva, que ha aconseguit en molt poc de temps consolidar-se com a restaurant de producte.
Prepararem una paella de ceba amb abadejo i aladrocs, tota una delícia, gustosa i meloseta.
Ingredients
- 400 g d’abadejo al punt de sal
- 500 g d’arròs
- 1,5 l de caldo de peix
- 8 aladrocs
- 12 ous de guatla
- 3 cebes
- 2 tomaques
- 1 creïlla
- Safrà
- Sal
Elaboració
- Sofregim les creïlles tallades a rodanxes molt fines i les reservem.
- Hi sofregim després l’abadejo a trossos i el reservem també.
- Tallem les cebes i les sofregim fins que queden ben daurades.
- Hi afegim la tomaca ratllada i l’arròs i ho removem tot bé.
- Hi aboquem el caldo calent i el safrà, i ho rectifiquem de sal, si cal.
- Hi agreguem l’abadejo, esmicolat en molletes.
- Ho deixem coure uns deu minuts.
- Al final de la cocció, hi incorporem els ous de guatla i els aladrocs nets i sense espines.
- Deixem que repose i ho servim.
Merendero Quimera
El restaurant va obrir cap a l'any 2017, la resposta de la gent ha sigut molt bona des del principi i ha fet del peix fresc, del dia, la seua especialitat.