Directes
Ara en la televisió
INOBLIDABLES
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Paella amb conill de Novelda

Fàcil
1 hora
5 persones

A l'estil del sud

Paella amb conill de Novelda
05 de setembre 2023 - 20:05
  • 1 kg d’arròs
  • 1 conill i mig
  • 1 pimentó roig
  • 400 g de tomaca ratllada
  • 200 g de cigrons
  • 1 l d’aigua
  • 250 ml d’oli OVE
  • Pebre roig
  • Clau
  • Safrà
  • Romer
  • Timó
  • Sal
  1. Sofregim el conill fins que estiga ben daurat.
  2. Sofregim el pimentó i el reservem.
  3. Hi incorporem la tomaca i les espècies i ho sofregim.
  4. Hi incorporem els cigrons, el safrà i l’arròs.
  5. Hi incorporem l’aigua, el romer i el pimentó i ho deixem coure.
  6. Ho deixem reposar i ho servim.

Nutrició: conill

Estem davant d’una de les carns més saludables del mercat, però a la qual parem una atenció esporàdica o quasi anecdòtica. Encara que tenim plats molt arrelats en la nostra dieta, com la paella i algun altre, no en fem l’ús que caldria. Té poques calories i proteïnes d'alta qualitat. La carn de conill té un alt contingut de vitamines B3, B6 i B12, sobretot d’esta última. A més, té un alt contingut en fòsfor i és font de seleni i potassi. Per contra, el seu contingut de sodi és baix.

Receptes valencianes Receptes d'arrossos Receptes amb carn

També et pot interessar