Paella de costella, conill, fesol de careta i morú
Una recepta recuperada
En aquesta recepta recuperem un producte que s'ha emprat durant generacions. Una paella digna d'estar en un museu, amb un sabor exquisit.
Agafem els utensilis de cuina i comencem a preparar aquest plat.
Ingredients
- 500 g d'arròs
- 500 g de conill
- 500 g de costella de porc
- 250 g de fesols de careta
- 250 g de fesols de garrofa
- 250 g de fesols de corfa i molla
- Fesol morú
- Pimentó roig
- Tomaca
- Pebre roig
- Safrà
- Aigua
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Sofregim el conill i la costella trossejats.
- Hi afegim el fetge, el pimentó roig i els fesols.
- Quan el pimentó estiga sofregit, el retirem i el reservem.
- Hi incorporem el pebre roig dolç, la tomaca ratllada i l'aigua.
- Deixem que bulla uns 50 minuts.
- Retirem el fetge, hi posem el safrà, ho rectifiquem de sal i hi incorporem l'arròs.
- Hi afegim el pimentó roig i deixem coure fins que l'arròs estiga fet.
Fesols.
Són font d'hidrats complexos, però al mateix temps, són dins dels llegums, exemplars amb un alt contingut en proteïnes. Rics en midó resistent --> efecte prebiòtic. Assacien molt.