Papillota de peix de litoral amb verduretes

Fàcil
45 minuts
4 persones

Pocs ingredients, molt de sabor

Papillota de peix de litoral amb verduretes
Papillota de peix de litoral amb verduretes
27 de novembre 2023 - 20:05

Anotar els ingredients d’aquest plat serà molt fàcil: eixiu al mercat i compreu el peix més fresc i més nostre que tinguen a la pescateria i les verdures més fresques i de temporada que hi haja, i ja està: papillota de peix de litoral amb verduretes del temps.

Pareu atenció:

  • 1 kg de peix fresc del litoral
  • Verdures variades de temporada
  • 1 llima
  • Oli OVE
  • Safrà
  • Sal
  1. Escatem i netegem el peix, i en traiem els lloms.
  2. Saltem lleugerament les verdures.
  3. Disposem un llit de verdures en cada paper.
  4. Col·loquem una ració de peix per paquet.
  5. Ho adobem amb oli, sal, ratlladura de llima i safrà.
  6. Tanquem els paquets i ho enfornem a 200 ºC durant 6 minuts
  7. Obrim els paquets i servim el peix amb les verdures.

Cuina de km 0

Aquest plat reunix totes les virtuts possibles del que signifiquen tant la dieta mediterrània com la cuina de km 0, com totes les coses positives que se’ns puguen ocórrer perquè:

  • Ho fem amb producte fresc i de temporada. El que hi haja eixe dia. Deixem que mane el mercat. Segur que es tractarà, tant en el peix com en la verdura, del més abundant i que millor preu tinga.
  • La cocció és la més natural possible. Amb els mateixos sucs del peix i de les verdures, només adobat amb una miqueta d’oli d’oliva, sal, suc de llima. I safrà, que és el toc extraordinari.

També et pot interessar

stats