Papillota de peix i marisc

Fàcil
2 hores
4 persones

Fàcil i saludable

Papillota de peix i marisc
Papillota de peix i marisc
01 de novembre 2023 - 20:05

Cuinem un plat que la gent a qui li fa respecte cuinar peix perquè li sembla difícil, hauria de provar: una papillota de peix i marisc. A més, les papillotes solen ser saníssimes, cuinades al forn i amb el mínim de greix necessari.

Pren nota!

  • 500 g de filet de llobarro net 
  • 2 llagostins grossos 
  • ½ pak choi 
  • 1 ou
  • ½ llima dolça
  • 2 alls 
  • 200 g de tofu blanet
  • Ceba tendra xinesa
  • Vitet roig
  • Fulles de llima kaffir
  • Herba de llima
  • Celiandre fresc
  • Gingebre fresc 
  • Clau d'olor 
  • Cúrcuma 
  • Sal grossa

Per a la salsa:

  • 400 ml de llet de coco 
  • ½ d’herba de llima (lemon grass
  • 2 cebes tendres xineses
  • ½ vitet roig
  • 4 fulles de llima kaffir
  • Oli de sèsam
  1. Piquem els alls amb gingebre, celiandre, clau d’olor, cúrcuma, sal i llima dolça.
  2. Untem el peix amb la pasta i ho reservem durant 3-4 hores.
  3. Triturem els ingredients de la salsa i ho reservem.
  4. Hi disposem el pak choi, el tofu, el peix, els llagostins i les verdures.
  5. Ho arruixem amb la salsa i tanquem els paquetets.
  6. Ho enfornem a 180 °C durant 15 minuts.
  7. Ho servim ben calent.

Nutrició: pak choi o bleda xinesa

És molt baixa en calories. És rica en fibra i conté antioxidants i vitamines. Cal destacar-ne l’alt percentatge de vitamines C, A, B i K. És font de potassi, calci, fòsfor, magnesi i ferro, encara que en quantitats moderades. És una bona opció per a traure'ns una mica de la rutina. Hem de menjar-la crua o en coccions curtes. Conserva molt bé el sabor al vapor i aguanta prou bé en la nevera.

També et pot interessar

stats