Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Pasta fresca casolana

Intermedi
30 minuts
4 persones

Ens embrutem les mans, i fem pasta casolana!

Pasta fresca casolana
10 d'octubre 2022 - 23:59

Per a la massa:

  • 400 g de farina
  • 4-6 ous 
  • Aigua (si cal)

Per a la salsa: 

  • 2-3 tomaques de pera
  • 1 ceba
  • 3 alls 
  • 100 g d'olives negres sense pinyol 
  • 100 g d'anxoves 
  • Alfàbega 
  • Formatge parmesà
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Mesclem la farina amb els ous i ho pastem tot bé.
  2. Deixem reposar la massa durant 30 minuts.
  3. La passem per la laminadora per a estirar-la i per a tallar-la.
  4. La bollim durant 3 o 4 minuts.
  5. Sofregim l'all i la ceba.
  6. Hi afegim la tomaca i ho deixem sofregir.
  7. Hi incorporem l’alfàbega, les olives i les anxoves.
  8. Hi aboquem la pasta i ho barregem tot.
  9. Ho servim amb formatge parmesà ratllat i alfàbega.

Nutrició: pasta fresca

Aporta menys calories que la pasta seca, però també menys fibra (zero). Així i tot suposa un alt rendiment energètic, ideal per a esportistes i també per a estudiants! Afavorix el rendiment intel·lectual, ja que el cervell es nodreix de glucosa, la qual es troba en els hidrats de carboni.

Receptes del món Receptes fàcils Receptes saludables

També et pot interessar