Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

Pastís de formatge i fruita fresca

Fàcil
30 minuts
4 persones

Versió especial del nostre Jordi Morera!

Pastís de formatge i fruita fresca
07 de novembre 2022 - 19:59
  • 100 g de nabius
  • 100 g de gerds
  • 25 g d'ametla filetejada torrada
  • 1 poma àcida 
  • 1 caqui persimó
  • 1 llima dolça
  • Herba-sana
  • Pasta fil·lo
  • Canella en pols
  • Mantega 
  • Sucre

Per a la crema: 

  • 250 g de nata
  • 250 de mascarpone
  • 100 g de sucre  
  • 2 fulles de gelatina
  1. Muntem la nata amb el sucre, i hi afegim el formatge i la gelatina, hidratada i fosa en nata.
  2. Acabem de muntar-ho i reservem en fred la crema.
  3. Tallem les fulles de pasta fil·lo en trossos de la mateixa mida.
  4. Posem uns trossets de pasta en una safata, els pintem amb mantega fosa i els empolvorem amb sucre i canella.
  5. Hi posem damunt un altre tros de pasta i repetim l’operació.
  6. Ho enfornem a 180 °C durant 6 o 7 minuts.
  7. Servim punts de crema sobre un plat.
  8. Posem sobre la crema fruita fresca trossejada i la pasta fil·lo.
  9. Ho decorem amb fruits rojos, ametla filetejada, ratlladura de llima dolça i herba-sana.

Nabius i gerds

Nabius i gerds (“arándanos” i “frambuesas”, fruits del bosc). Tots els fruits del bosc són baixos en calories, i posseeixen un alt contingut en vitamina C i antioxidants. També tenen un alt contingut en fibra. En este cas, els gerds tenen el doble de vitamina C que els nabius.

Receptes del món Receptes de pastissos Receptes fàcils Receptes veganes Receptes vegetarianes

També et pot interessar