Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Pastís de nispros

Difícil
25 minuts
4 persones

Unes postres ideals per a un dia de celebració

Pastís de nispros
20 de juliol 2022 - 20:00
  • 8 nispros grossos

Per a la base:

  • 200 g de mantega
  • 100 g de sucre en pols
  • 500 g de farina
  • 1 ou
  • Sal

Per a la crema:

  • 200 g nispros
  • ½ l de llet
  • 125 g de sucre
  • 45 g de fècula de dacsa
  1. Calfem la llet amb el sucre, els nispros triturats i la fècula de dacsa.
  2. Coem la crema i la deixem refredar.
  3. Mesclem els ingredients de la base i els pastem bé.
  4. Formem galletes i les enfornem.
  5. Llevem el pinyol dels nispros i els omplim amb la crema.
  6. Els servim damunt de la galleta.

Aquest plat és millor fer-lo amb productes de temporada, però si volguérem fer aquest plat a l'hivern, es podria fer sense cap problema gràcies a la conserva.

Aprofita i fes-lo en el teu gran dia!

Postres Receptes d'estiu

També et pot interessar