Pastís de nispros
Unes postres ideals per a un dia de celebració
Ara a l'estiu és recomanable aprofitar alguns productes de temporada i fer-ne conserves per a disposar d'ells més endavant. Les tomaques, les figues o els nispros en són un bon exemple. Amb els nispros es pot elaborar un pastís que, a més de conservar totes les propietats saludables de la fruita, és ideal per a fer-lo el dia del teu aniversari. Tenim la recepta per a tu, posa a calfar el forn que comencem!
Ingredients
- 8 nispros grossos
Per a la base:
- 200 g de mantega
- 100 g de sucre en pols
- 500 g de farina
- 1 ou
- Sal
Per a la crema:
- 200 g nispros
- ½ l de llet
- 125 g de sucre
- 45 g de fècula de dacsa
Elaboració
- Calfem la llet amb el sucre, els nispros triturats i la fècula de dacsa.
- Coem la crema i la deixem refredar.
- Mesclem els ingredients de la base i els pastem bé.
- Formem galletes i les enfornem.
- Llevem el pinyol dels nispros i els omplim amb la crema.
- Els servim damunt de la galleta.
Aquest plat és millor fer-lo amb productes de temporada, però si volguérem fer aquest plat a l'hivern, es podria fer sense cap problema gràcies a la conserva.
Aprofita i fes-lo en el teu gran dia!