Directes
Ara en la televisió
VALENCIANS AL MÓN

Pastís de poma amb gelatina de maduixes

Fàcil
75 minuts
4 persones

Boníssim

Pastís de poma amb gelatina de maduixes
14 de novembre 2023 - 20:10
  • 1 paquet de pasta fullada de mantega
  • 4 o 6 pomes

Per a la crema:

  • 1 l de llet 
  • 60 g de farina de dacsa
  • 200 g de sucre
  • 4 rovells d’ou 
  • 1 branca de canella 
  • 1 llima

Per a la gelatina:

  • La pell de les pomes
  • Aigua
  • Melmelada de maduixes
  1. Infusionem la llet amb la canella i corfa de llima.
  2. Batem els rovells amb el sucre i la farina de dacsa.
  3. Mesclem els rovells amb la llet i ho portem al foc.
  4. Ho deixem coure fins que s’espessisca.
  5. Estenem la pasta fullada.
  6. Hi disposem la crema i les pomes tallades a gallons.
  7. Ho enfornem a 200 °C durant 30 minuts.
  8. Bollim les pells de les pomes amb aigua.
  9. Ho deixem reduir, ho colem i ho mesclem amb la melmelada.
  10. Pintem el pastís amb la gelatina.

Trucs per a fer gelatina

La gelatina de maduixes és una deliciosa i refrescant preparació que pot gaudir-se com a postres o com a part d'un berenar, però cal parar atenció a diversos aspectes clau:

Receptes de pastissos Postres

També et pot interessar