Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Pastissets de confitura de carabassa

Fàcil
1:30 minuts
4 persones

Per als fans de la carabassa

Pastissets de confitura de carabassa
09 de febrer 2024 - 20:10
  • Carabassa
  • Sucre
  • Canella en pols
  • Ratlladura de llima

Per a la massa:

  • 175 g de farina
  • 175 g d’ametla molta
  • 125 ml d’oli d’oliva suau
  • 125 ml d’aiguardent
  • 100 g de sucre
  1. Torrem la carabassa al forn i n’extraiem la polpa.
  2. L’escorrem si cal.
  3. Hi afegim la tercera part del seu pes en sucre.
  4. Hi agreguem canella i ratlladura de llima i ho mesclem bé.
  5. Barregem bé l’oli amb l’aiguardent i el sucre.
  6. Hi incorporem la farina tamisada i l’ametla.
  7. Ho pastem amb les mans fins a obtindre una massa tova.
  8. Deixem reposar la massa durant 30 minuts.
  9. Estirem la massa ben fina amb un corró.
  10. Tallem coquetes d’uns 7 centímetres de diàmetre.
  11. Omplim les coques amb la confitura i tanquem els pastissets.
  12. Ho enfornem a 180 °C durant 15 minuts.
  13. Empolvorem els pastissets amb sucre.

Vora 800 carabasses

Hi ha al voltant de 800 tipus diferents de carabasses, però només 200 d'elles són comestibles. A pesar que quan pensem en la carabassa ens la imaginem de color “carabassa”, la veritat és que n’hi ha de diferents colors: blanca, groga, verda, negra, tacada o ratllada. També pot tindre diferents formes: redona, ovalada en forma de pera o ceba, llisa o amb xicotets creixements.

Receptes de pastissos Postres

També et pot interessar