Directes
Ara en la televisió
XINO XANO

Pastissets de creïlla, bledes i taronja

Fàcil
2 hores
4 persones

Mescla original

Pastissets de creïlla, bledes i taronja
05 de maig 2024 - 20:10
  • 1 kg de creïlles
  • 150 g de mantega
  • 200 g de formatge de cabra
  • 25 g de panses de Corint
  • 2 manolls de bledes 
  • 1 ceba
  • 1 taronja 
  • 2 alls 
  • Pebre negre
  • Anou moscada
  • Sal
  1. Enfornem les creïlles embolicades amb paper d’alumini.
  2. Pelem les creïlles i en fem un puré.
  3. Hi afegim la mantega, anou moscada, sal i pebre.
  4. En una paella, saltem la ceba i els alls.
  5. Hi afegim les bledes, les panses, la pell i el suc de taronja i anou moscada.
  6. Formem pastissets de creïlla farcits de bledes i formatge.
  7. Torrem els pastissets a la planxa.

Nutrició: panses

Tota la fruita deshidratada presenta una quantitat de calories més elevada que la de la fruita fresca, ja que amb la deshidratació perden l’aigua, però conserven els seus components, sobretot els hidrats de carboni simples.

Són una bona font de fibra soluble i insoluble, la qual cosa els atorga propietats saludables per a millorar el trànsit intestinal. També és una molt bona font de potassi, calci, ferro, magnesi, fòsfor i seleni. La fruita deshidratada és una opció saludable i pot substituir els dolços i llepolies en molts contextos. Això sí, sense perdre de vista que la millor opció és sempre la fruita fresca (més assaciant i que conserva intactes tots els nutrients).

Receptes vegetarianes

També et pot interessar