Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Pastissets de mel

Fàcil
1 hora
4 persones

“A qui es fa de mel, les mosques se’l mengen”

Pastissets de mel
05 d'abril 2023 - 19:59
  • 250 g de farina
  • 250 g de sucre
  • 5 ous
  • 4 cullerades soperes de mel 
  • 1 cullerada de canella en pols
  • 1 sobre de rent en pols 
  • 1 llima
  • Nata muntada
  • Cireretes confitades
  1. Batem els ous amb la mel.
  2. Hi afegim ratlladura de llima, sucre i canella.
  3. Hi incorporem la farina tamisada amb el rent i ho mesclem bé.
  4. Omplim els motles fins a ⅔ parts amb la mescla.
  5. Ho enfornem a 180 ºC durant 15 minuts, aprox.
  6. Ho acabem amb una miqueta de nata muntada i una cirereta.

Nutrició: mel

Propietats antibacterianes, antiinflamatòries i antioxidants. Té un índex glucèmic més baix que el sucre i, a diferència d'este, conté vitamines, minerals i antioxidants, però en tan poca quantitat que és irrellevant. Com amb molts altres productes, si la fem servir en lloc del sucre, que siga una decisió de tast i sabors, no nutricional, perquè no hi ha diferència en este sentit entre el sucre i la mel (és igual de bona o de roïna, com es vullga vore). Hem de tindre precaució amb els bebés menors de 12 mesos, perquè la mel pot contindre espores del bacteri Clostridium botulinum i causar una infecció.

Receptes valencianes Postres Receptes de pastissos

També et pot interessar