Peix i meló d’alger
Quina combinació més extravagant! Com us heu quedat?
Hui prepararem un plat "especialet". D'aquell que t'agafa desprevingut per la barreja d'ingredients tan poc usual. Havies sentit parlar del meló amb pernil salat, però combinar una fruita tan estimada pels valencians amb peix et deixarà bocabadat.
Agafa llapis i forqueta que comencem!
Ingredients
- 200 g de meló d'alger
- 200 g de corbina o reig
- 2 llimes
- Cacau del collaret
- Alfàbega fresca
- Menta fresca
- Ceba roja
- Sal
- Oli OVE
Elaboració
- Netegem el peix i el tallem a trossos xicotets.
- El posem en un bol amb el suc de les llimes.
- Afegim la ceba roja, oli i sal.
- Incorporem el meló d'alger tallat a trossets xicotets i ho mesclem bé.
- Servim juntament amb la menta, l'alfàbega i el cacau picat.
Ara et toca experimentar
No podem negar que ens ha quedat una recepta d'allò més curiosa i cridanera que sabem no us ha deixat indiferents. Havíeu tastat abans alguna cosa pareguda? Vinga, a l'atac, que açò gelat no val res!