Pernil de titot casolà
Carn freda
L'embotit o la carn freda casolana són una opció deliciosa i versàtil a la taula que oferix una gran varietat de sabors i textures personalitzables segons les preferències culinàries de cada u. Per a desmotrar-ho preparem un pernil de titot casolà, saníssim i boníssim.
Pren nota!
Ingredients
- 2 pits de titot
- Pa candial
- Orenga
- Pebre negre
- Pebre roig dolç
- 2 alls
- 1 fulla de llorer
- Oli OVE
- Sal
Per a l'ensalada:
- 2 cabdells d'encisam
- Raves
- Brots d'alfals
- Tomaques cherry
Per a la maionesa:
- 1 ou
- Llima
- Mostassa antiga
- Cebollí fresc
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Enrotllem els pits i els empastifem amb les espècies.
- Ho emboliquem amb paper de plàstic.
- Ho emboliquem amb paper d’alumini.
- Ho posem a coure amb l’all i el llorer durant 30 minuts.
- Fem una maionesa i li afegim cebollí.
- Amanim l’ensalada amb la maionesa.
- Servim en el pa el titot tallat fi amb l’ensalada.
Conservació de les carns fredes.
Els embotits i la carn freda s'han de conservar sempre en ambients frescos (sobretot en els mesos calorosos d'estiu). L'ideal per a la conservació de la carn freda és que es consumisca just en el moment de tallar-la, ja que la superfície tallada s'oxida.