Piadina de pollastre a la llima
D'Itàlia a Àsia
Fusionem el pollastre a la llima, habitual de la cuina asiàtica, i la piadina, 100% italiana. Una d'eixes receptes que acabaràs fent totes les setmanes: piadina de pollastre a la llima.
Pren nota!
Ingredients
- 500 g de pit de pollastre
- 150 g de farina de dacsa
- 1 paquet de piadines
- 1 ou
- 1 all
- 1 llima
- Gingebre
- Salsa de soja
- Pimentó roig
- Pimentó verd
- Tomaca
- Ceba fregida cruixent
- Oli de gira-sol
Per a la salsa:
- 150 ml d’aigua
- 1 llima
- Farina de dacsa
- Xarop d’agave
- Suc de llima
- Salsa de soja
- Sucre
Elaboració
- Adobem el pollastre amb all, gingebre, ou i salsa de soja.
- Ho deixem marinar durant 30 minuts.
- Ho arrebossem amb farina i ho fregim.
- Mesclem l’aigua amb farina, salsa de soja, xarop d’agave i sucre.
- Hi afegim suc de llima i ratlladura i ho mesclem bé.
- Ho calfem fins que s’espessisca i hi afegim salsa de soja.
- Incorporem el pollastre a la salsa i ho coem.
- Tallem les verdures a tires fines.
- Torrem les piadines i les omplim amb la verdura el pollastre.
- Ho acabem amb la ceba cruixent.
Nutri: salsa de soja.
La salsa de soja conté isoflavones que funcionen com a poderosos antioxidants naturals. Però a més, la salsa de soja és una font de proteïna vegetal d'alt valor biològic, la seua aportació de greixos i calories és molt baixa, conté calci i contribueix a la reducció del colesterol LDL, l'anomenat “colesterol roín”. Per tractar-se d'un producte fermentat, conté microorganismes que protegeixen i enriqueixen la flora intestinal.