Pinya, coco, rom, llima i gelat de vainilla
Una recepta ben tropical
Hui portem una recepta que et farà pensar que estàs en algun complex turístic de Cancún. Podria ser un còctel que et servirien en una gelateria o el gelat que et servirien en una cocteleria. El que sí que sabem és que fa una pinta... Boníssima!
Apuntem els ingredients.
Ingredients
- 1 pinya
- 250 ml de llet de coco
- 1 llima
- 1 terrina de gelat de vainilla
- 25 g de mantega
- Rom negre
- Sucre moreno
- Sucre de llustre
- Pasta kataïfi
Elaboració
- Tallem a dauets la pinya, la saltem amb la mantega i sucre moreno i la reservem.
- Mesclem la llet de coco amb el suc de llima, el sucre moreno i un raig de rom, i ho reservem en fred.
- Per a fer el cruixent, disposem en muntonets la pasta kataïfi en una safata de forn amb sucre de llustre per damunt, i ho enfornem.
- Servim en la base del plat la pinya i ho banyem amb la mescla de coco.
- Ho coronem amb gelat de vainilla i, per damunt, el cruixent de pasta kataïfi.
Sabies que el coco i els seus derivats estan de moda? Oli, farina, llet, inclús cosmètica. L'oli no té consideració de greix vegetal perquè té àcids grassos saturats.